Sunday, July 15, 2012

PEMANGGANG AJAIB

Sana sini cerita tentang pemanggang ajaib. Produk ni dah lama dah ada kat pasaran.
Mungkin saya je yang tak perasan. Haha. 

Tak boleh jadik. Nak kena beli jugak pemanggang ni. Macam-macam resepi boleh buat.
Ikutkan hati hari ni jugak nak beli, tapi hari ni hari Ahad, confirmla kedai tu tutup kan. 




Sangat sesuai dengan saya yang masak ikut mood ni. Kalau malas-malas, kita panggang aje guna pemanggang ni kan. Yang penting sedap dan sihat!



saya:sangat teruja

1 comment:

  1. Salam.. Saya ada jual pemanggang tu. Kalau berminat boleh tinggalkan private message kat ---> http://www.facebook.com/pages/Pemanggang-Ajaib/418545941516943 Thanks tuan rumah ^^

    ReplyDelete

Komen jangan tak komen. Siapa komen, saya bagi 20 sen..:p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails