Sunday, May 14, 2017

SEMANGAT BARU 2017


Perghhhh! Penuh sawang blog ahkak ni πŸ˜†
Harap ada la yang sudi baca lagi blog picisan ahkak πŸ˜‰

So many things happened during break time dari dunia blog. Alhamdulillah, life is getting better and better. Keep calm and tawakal to Allah. InsyaAllah everything is going smoothly.

Semangat baru 2017 πŸ’“πŸ’“
Ahkak keluar dari comfort zone. Cuba belajar-belajar berniaga. Dalam keadaan ekonomi yang tak berapa nak stabil ni, kenalah gigih cari side income untuk kesenangan di kemudian hari. Benda yang ahkak tak pernah terfikir pun. 

Bukak ahkak je tak percaya. Kawan-kawan pon tak percaya ok! 😜😜 
Ala orang kata tak cuba tak taukan. Yeahh, positive!!



Kalau korang berminat nak tau lebih lanjut pasal korset Premium Beautiful ni, jangan segan jangan malu. Whatsapp akak terusπŸ‘‡
.
.
.
.

[CikguAare 0173425864]

No comments:

Post a Comment

Komen jangan tak komen. Siapa komen, saya bagi 20 sen..:p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails