Monday, December 20, 2010

Roti John versi French Loaf

Hari ni dok tayang makanan je kan. Haha. Takpe. Memang sesuaila time2 hujan ni kan. Sure korang lapar bila tgk blog CikguComey kan. Harap bersabar ye.

Sempena sambutan anniversary yang sempoi tu kan, CikguComey buatla ROTI JOHN HOMEMADE untuk Enchik Suami tercinta. Sebelum ni dah pernah buat pun, cuma tak tayang je kat sini. Tapi kali ni CikguComey buat guna FRENCH LOAF. Masa tu dah tak jumpa roti johnnya. Nak cepat, sambar ajela french loaf  kat Giant tu. Sekali kooooo...lagi sedap weh~Memang menjilat jarila. Rangup2 gitu kan. Lepas ni kalau nak buat pun, guna french loaf je la. Dahla murah, sedap pulak tu. Hehe.


Amacam..terliur tak??  
*pssttt..kesat air liur tu.hik3*



cikgucomey:makan sekali-sekala takpe.

2 comments:

  1. akak...
    nak resepi bley???
    heeee...

    ReplyDelete
  2. acan kentot~ala..bab mtk resepi nih lemah sket.sbb main campak2 aje.heehe.

    ReplyDelete

Komen jangan tak komen. Siapa komen, saya bagi 20 sen..:p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails