Friday, January 7, 2011

Busy Gila

Dah 7 hari masuk tahun baru. Tapi baru sempat nak jenguk blog. Haih~


Awal-awal buka sekolah ni, memangla banyak keje. Lagi-lagila bila kena jadi guru tingkatan. Macam-macam nak kena settle. Besok pun dah start LDP. Huhu.


Nasibla Enchik Suami memahami. Kadang-kadang kesian tengok Enchik Suami terbiar. Dah naik sekolah ni tak dapat nak bagi layanan 1st class. Ampun bang~ Nanti hari Ahad kita g ronggeng-ronggeng ek. Yeehaa!!


 ::Eye On Malaysia::
Tak tau apa motif letak gambar ni. 
Pernah dating kat sini dengan Enchik Suami.


  
cikgucomey:banyak benda nak update, tapi dah letih.

4 comments:

  1. huhu.
    tak pernah gi situ.
    walaupun selalu lepak MP & DP.
    XD

    ReplyDelete
  2. hizamirahim~kite pun g sekali je..hehe.

    ReplyDelete
  3. hehe..dah ada LDP?dasyat!!

    pernah dating gak kt sana ')


    Entri terbaru saya

    Jom Cuci Gambar Passport 32 Keping dengan Harga RM7 sahaja

    ReplyDelete
  4. naman~hahaha.tau xpe.mmg dashyat gile!Huhu.

    ReplyDelete

Komen jangan tak komen. Siapa komen, saya bagi 20 sen..:p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails