Wednesday, December 22, 2010

Shopping.. Shopping..dan Shopping Lagi!

Tinggal seminggu je lagi nak naik sekolah. *emmm..malasnya.* Mak ayah mesti tengah sibuk cari baju sekolah, beg sekolah untuk anak-anak kan. Time ni la ramai yang pening. Mana nak beli baju sekolah, mana nak bayar yuran, mana nak beli buku..kan..kan..kan.. Kopak jugakla dibuatnya kan. 


Bukan mak-mak atau bapak-bapak je yang pening, ni cikgu-cikgu pun pening tau. Mana taknya, naik sekolah kenala ada baju sekolah baru jugak. Hehe. Takkan nak pakai baju taun lepas kan. Awal-awal tahun kenala pakai baju baru. Semangat sikit nak g ngaja. Haha. *alasannya je tu* Bukan baju je, beg ngan kasut pun harusslahh baru ok!


So, sebagai langkah pertama, CikguComey dah selamat mengorder baju kurung siap online dekat SINI. Tolong member kan. Tapi okla baju kat BUSANA BELLA MUSLIM ni. Saiz dari yang kecik sampaila beso. Saiz 50-56 pun ada tau.

Baju yang diorder. RM99. Tengah offer.



pix: busana bella muslim.




Lepas ni nak tengok kasut pulak. Hari tu dah survey-survey beg. Cuma takde yang berkenan lagi. Maybe kena beli depan mata kot. Baru puas hati.



cikgucomey:en hubby tak tau ni.bukan order sepasang je.2 pasang!hehe.

2 comments:

  1. cikgu musti melaram g ngaja..baru budak2 semangat nak belajar..hiksss..

    ReplyDelete

Komen jangan tak komen. Siapa komen, saya bagi 20 sen..:p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails