Tuesday, October 19, 2010

Rindu Nak Ajar Akaun

Huhu. Agak2 ada tak sekolah yang kekosongan cikgu Akaun?


Kalau ada, saya nak apply! Hehe.* Ingat macam keje private ke?? Boleh suka-suka nak pindah kan. Huhu.*



Sangat berharap ada peluang nak ajar akaun lepas ni.
Really miss to teach account!!


Dua orang bekas student yang sangat interested nak belajar akaun.




cikgucomey:akan berbakti kepada anak bangsa seikhlas hati.

4 comments:

  1. shino~hehe..gile sangat2!!dari zaman sekolah lagi.

    ReplyDelete
  2. cikgu isza~diorang mesti tak nak sbb tak ajar akaun kt sekolah.huhu

    ReplyDelete

Komen jangan tak komen. Siapa komen, saya bagi 20 sen..:p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails