Sunday, September 26, 2010

Nasi Ayam Penyet




::NASI AYAM PENYE
T::


Sekarang ni memang tengah glamer Nasi Ayam Penyet. Kat Penang ni pun dah ada.


Tadi CikguComey makan Nasi Ayam Penyet kat Jusco Seberang Perai. Boleh tahanla. Tapi sedap lagi kat Taman U, Skudai. Hehe. Hubby pun cakap camtu. CikguComey makan set Lele Penyet. Memang nak makan ikan keli. Lama sangat tak makan. Pergghhh!Memang sedapla bila dapat makan ikan keli. Rangup plak tu. Marvelessss~


Nanti nak try set makanan lain plak kat restoran tu. Bakso pun ada. Faveret I jugak tu. *hihi.semua faveret.tolak batu ngan kayu je.hua3*



cikgucomey:besok dah keje.malasnya!

5 comments:

  1. wahhhhhh bes eh??
    nnt dtg jb leh la suh org belanje mkn nasi ayam penyet2 nih...=P

    ReplyDelete
  2. aku tak suka. mungkin sebab aku prefer makanan berkuah kot. kering2 ni tak best. tak feel nak makan.

    ReplyDelete
  3. hihihiu ni la menu yg aku berangan nak buat masa birthday najlaa 1hb ni

    ReplyDelete
  4. haszuraidah ishak~adela..byk gerai.kat blk jusco tu.kan ada byk kedai makan.situ boleh kata suma kedai ada..=)

    cik bucken~bleh2..dtgla..nti i bwk u ek.hehe

    mirachantek~xpe..i suke!i kuah2 kureng sket.hehe

    lelord~hahaha.yeke..buat jgn xbuat ek.

    ReplyDelete

Komen jangan tak komen. Siapa komen, saya bagi 20 sen..:p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails